DIERENWEIDE

In de knuffelweide (kinderboerderijtje) lopen geiten, konijnen, een schaap, varkentjes en er is een volière. Kinderen kunnen met hun ouders tijdens de openingstijden vrij rondlopen tussen de dieren en deze aaien, ermee knuffelen. Soms mogen ze helpen met voeren.

Naast de kinderboerderij is een grote hertenweide. Hier lopen ongeveer 10 á 15 herten rond. Ook lopen hier onze schitterende Alpaca’s en twee mooie ganzen (Sjors en Sjimmy).

Het dagelijks beheer van de dieren wordt uitgevoer door vrijwiligers van de Stichting Wentholtpark Lichtenvoorde.

OPENINGSTIJDEN

Het kan een enkele keer voorkomen dat de knuffelweide ondanks deze openingstijden gesloten is. Dit is dan in het belang van de dieren (het is dan te druk voor ze geweest), doordat de dieren zijn ingeënt of omdat de weide extreem nat is. Wij doen er natuurlijk alles aan om dit zoveel mogelijk te voorkomen.

De knuffelweide is in principe geopend op:

Woensdagmiddag
Zaterdag
Zondag

13.00 – 17.00
10.00 – 17.00
10.00 – 17.00

GROEPEN

Buiten de openingstijden is het mogelijk om voor groepen een afspraak te maken. Dit onder voorbehoud van de beschikbaarheid van de beheerders. Peuterspeelzalen en kinderdagverblijven uit de omgeving van Lichtenvoorde hebben ons al gevonden en maken hier regelmatig gebruik van. Voor het maken van een afspraak kunt u mailen (dierenweide@wentholtpark.com)